Om Oss

Välkommen till MiniMaxi - butiken som hjälper dig spara pengar samtidigt som vi tillsammans tar bättre hand om vår planet! 

Vi är specialiserade på begagnade barnkläder, leksaker, möbler och allt som behövs för ditt växande barn. Vår butik grundades av en nybliven mamma som insåg att många av de inköpta bebisplaggen snabbt blev för små och knappt användes - ett slöseri som inte bara påverkar plånboken, utan även miljön.

Vi samlar in plagg från barnfamiljer och ger dem en ny chans hos en ny familj. Du kan vara en del av denna hållbara lösning och samtidigt ge tillbaka till familjen som lämnat in varorna som får upp till 40% av försäljningspriset.

Hos oss kan du lämna in barnens kläder och leksaker (0-8 år) som inte längre används och du själv hade kunna tänka dig köpa. Genom att göra det bidrar du till att minska avfall och förlänga livscykeln för dessa produkter. 

Men det är inte bara genom att lämna in du kan vara med och göra skillnad. Hos oss kan du ofta fynda fräscha varor till ett lägre pris jämfört med att köpa nytt. Genom att välja begagnade produkter bidrar du till att minska avfall och främjar en cirkulär ekonomi där resurserna används mer effektivt.

Att handla i vår butik är inte bara ekonomiskt fördelaktigt, utan också bra för vår planet. Begagnade kläder har vanligtvis betydligt färre kemikalier än nyproducerade kläder, vilket minskar den potentiella påverkan på miljön. Dessutom ser vi till att alla plagg genomgår en ångstrykning för att garantera att de är fräscha och rena för en ny ägare.

Kom och besök MiniMaxi, där vi kombinerar kvalitet, prisvärdhet och omtanke om vår planet. Var med och skapa en mer hållbar framtid genom att göra smarta och medvetna val för våra barn och vår miljö

Våra fysiska butiker finns i Karlskoga (Skolgärdet) och Solna centrum!

Nordic MiniMaxi i media
Karlskoga Kuriren - https://www.kt-kuriren.se/organisation/minimax-7ea19/

Mitt I Järfälla: https://pdf.mitti.se/magazines/7497c550-7f27-4d99-9112-10d671895f26