Inlämning

Checklista inför inlämning

 • Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa. Plaggen ska återspegla rådande trend och säsong samt vara modernt och i bra skick.
 • Det du lämnar in bör inte vara mer än 3-4 år gammalt.
 • Sortera bort det som är fläckigt, trasigt eller nopprigt. 
 • Kläderna ska vara tvättade. Har de legat en tid i förrådet kan de behöva tvättas om. 
 • Skor behöver rengöras innan de lämnas in.
 • Ta med dig max 1st (Karlskoga) eller 2st (Solna) normalstora påsar per inlämning. 

  Vad tar vi emot?

  Vi tar emot babykläder, barnkläder, leksaker, skor, böcker, stolar etc. i alla barnstorlekar året om. Helst ska klädesplaggen vara inköpta de senaste 3-4 åren.

  Hur mycket kan lämnas in?

  1-2 normalstora påsar per månad och hushåll. Om du har något som inte får plats i påsen går det bra att ha med den på sidan av.

  När går det bra att lämna in?

  Vi tar emot varor vardagar kl. 10-12 om inget annat kommunicerats.

  Hur mycket tjänar jag?

  Då vi säljer på kommission innebär detta att du får betalt i efterhand för de varor som sålts. Du får tillbaka upp till 40% av försäljningspriset (beskattat) resten går till butiken för att täcka följande kostnader: ex. lokalhyra, skatter, försäkringar, personal, marknadsföring etc. Räkna med att det tar mellan 1-3 månader att få varorna sålda så behöver du pengarna snabbare än så ber vi dig sälja på egen hand. 

  Via denna sida kan du följa din försäljning: https://nordicminimaxi.serculate.io/ 

  Annan viktig information

  Allt som lämnas in ska vara i riktigt fint skick, nytvättat och dofta fräscht. Lämna in det som du själv skulle kunna tänka dig att köpa och ta hem. Vi jobbar hårt för att hålla hög standard och kommer att sortera urtvättat och slitet bort. Observera! Om vi behöver ex. behandla svåra fläckar kommer % att dras av från inlämnarens del. Vänligen lämna in det som är fläckfritt.

  Plaggen som vi bedömer icke-säljbart, eller som stått över 3 mån och vi sänkt priset på men ändå inte sålts, kommer att skänkas vidare till återanvändning via våra samarbetspartners och inte lämnas tillbaka. 

  Leksaker, skor och barnrumsinredning ska rengöras innan inlämning. Pussel och spel ska lämnas in i fint skick och behöver vara rena och kompletta för att kunna säljas. 

  Det är butiken som prissätter.

  Märken vi gärna säljer: Kavat, Polarn o. Pyret, Mini Rodini, Minimarket, Zara, Adidas, BOOB, Viking, Tretorn, Reima, HM Exclusive, Didriksons, SuperFit, Ergobaby, Isbjörn of Sweden, Ralph Lauren, Livly, Kaxs, Elodie Details, Ecco, Lindberg, Tommy Hilfiger, Nike, Gant, Levis, Sail Racing mm  

  Innestående försäljningskommission kan hämtas ut i 18 månader från inlämningsdatum av kläderna som den avser. Därefter förfaller inlämningskundens försäljningskommission till MiniMaxi. Den kan användas för att handla i MiniMaxis butiker eller betalas ut till ditt bankkonto via Din medlemssida. 

  Är du under 18 år?

  Då behöver du en vårdnadshavares skriftliga medgivande vid inlämning av kläder på MiniMaxi. Vår medgivandeblankett hittar du HÄR >>.