Butikssäljare Solna (sommar & helg)

Butikssäljare (extra)

Vi söker en kundfokuserad och relationsskapande butikssäljare!

Är du en kundfokuserad, relationsskapande och professionell person som drivs av att få jobba med människor? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som butikssäljare vara det du är ute efter! Sök jobbet idag och bli en del av vårt team!

Delar du vår passion för positiv inverkan på miljön men även barnfamiljers ekonomi? Vi på Nordic MiniMaxi är specialiserade på begagnade barnkläder, leksaker och allt som behövs för barn upp till 10 år. Hos oss kan kunder både sälja och köpa begagnade varor av hög kvalitet.

Vi söker nu ytterligare en engagerad medarbetare som kan jobba extra i vår Solna butik. Detta arbete kan kombineras med studier exempelvis och handlar främst om helgpass samt sommarjobb men kan på sikt utvecklas till en permanent roll.

Arbetsuppgifter

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att svara på frågor och hjälpa kunder att hitta i butiken och stå i kassan. Utöver det kommer du att hjälpa till att hålla rent och snyggt i butiken, informera kunder om produkter och ta emot inlämningar och registrera varor. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

 Som butikssäljare kommer du även att

* öppna och stänga butiken
* ta emot inlämningar
* utforma skyltning
* ångstryka och registrera upp varor
* ta betalt i kassan

Den vi söker

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är prestigelös, trevlig, engagerad och har hög integritet. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är kundfokuserad i ditt sätt att jobba, kan arbeta självständigt och flexibla tider. Du tycker om att hålla ordning, är pedant och en teamplayer. Du tycker om att komma på nya sätt att effektivisera ditt jobb.

Du pratar flytande svenska och engelska.

Meriterande

Du har jobbat med barn, secondhand och/eller försäljning innan.

Vad kan vi erbjuda dig

En rolig och givande arbetsplats där varje dag är olik den andra, trevliga kollegor och underbara kunder som ofta delar vår mission och passion för begagnat.

Om oss

Nordic MiniMaxi är en butikskedja som idag finns på två orter i Sverige, i Solna centrum och Karlskoga. Vi önskar underlätta vardagen för barnfamiljer med försäljning av urväxta kläder, leksaker och andra barnprylar samt erbjuda utvald secondhand i superskick! 

Hur du ansöker

Skicka in ditt CV och kort personligt brev där du berättar om dig själv och varför du önskar söka detta jobb till rekrytering@nordicminimaxi.com. Det går bra att skicka in en 30 sek video som ansökan istället för personligt brev om önskas.

Intervjuer sker löpande - sista ansökningsdag är 30/4🚀